Aluhallen, wat staat voor aluminium tenthallen, deze, zijn geschikt voor een zeer breed scala aan evenementen, feesten, bruiloften of beurzen. Dat maakt deze tenten dan ook een van de meest gevraagde en verhuurde tent soorten in het land. Vooral in de zomer, wanneer er veel buitenactiviteiten en kleine festivals gepland worden, zijn de tenten niet aan te slepen. Aluhallen staan bekend om hun stevigheid, elegantie en functionaliteit. Dat is een ideale combinatie voor deze soort tenten en zorgt er voor dat het een graag geziene gast is op feesten. Daarnaast zijn deze tenten ook niet zo prijzig in de verhuur als bijvoorbeeld een hexadome.  In dit artikel worden diverse soorten functionaliteiten van de tenten uitgelegd, zodat u weet wanneer u voor deze tenten kunt kiezen.

Aluhallen huren voor een klein feestje

Wanneer u een klein feest geeft, met maximaal rond de 50 gasten, kan het een zeer goede en goedkope zet zijn om een deze tent te huren die u vervolgens in de tuin kunt zetten, of aan het huis vast kunt zetten. Op die manier weet u zeker dat u genoeg ruimte genereert voor mensen om ook buiten te kunnen zitten en toch overdekt te kunnen zijn. Daarnaast kunt u kiezen of u de deze tenten vervolgens open wilt aan de zijkanten of afgesloten met zijdoeken. Bij de tenten tenten kunt u kiezen uit zijkanten met ramen of een rits als een uitgang.

Aluhallen voor een beurs

Aluhallen zijn ideale tenten om te huren voor een beurs, omdat ze stevig zijn en ook gemakkelijk zonder zijkanten kunnen worden gebruikt. In dat geval gebruikt u de Aluhallen enkel als beschutting. Het huren van deze tenten is in dit geval het meest voordelig als ze in grotere aantallen tegelijk gehuurd worden. Het kan dan ook lucratief zijn om met een aantal ondernemers of bedrijven die deze tenten te huren voor de beurs. Dan weet u zeker dat u een goede prijs betaald. Als uw beurs zich buiten afspeelt, kan het slim zijn om de Aluhallen met vloer te huren, zodat u zeker bent van een stabiele en rechte ondergrond die er voor zorgt dat u gemakkelijk uw attributen kwijt kunt. Daarnaast zijn de meeste ondervloeren voor Aluhallen zeer geschikt voor grasvelden. Ze hebben namelijk een aantal steunbalken, waardoor de platen geen enorme schade toe kunnen brengen aan het gras.

Aluhallen voor een groot feest

Gaat u een groot feest geven en bent u op zoek naar een manier om die honderd tot vijfhonderd mensen kwijt te kunnen? Dan zijn Aluhallen de juiste keus, omdat u hierbij verzekerd bent van een geschikte afmeting en de mogelijkheid om de zijkanten af te sluiten met ramen of extra uitgangen. Met deze tenten bent u ervan verzekerd dat u een geschikte tent kunt vinden die gemaakt is voor grote feesten, zoals het uwe. De tenten hebben speciale afvoergeulen tussen de zijkant en het dak, zodat er frisse lucht naar binnen kan en de condens ook naar buiten kan. Deze tenten zijn ideaal voor elke gelegenheid en worden altijd op maat geleverd.