Een dagje treinen kan behoorlijk in de kosten lopen, zeker als je met meerdere mensen reist. Gelukkig zijn er dan altijd nog een kortingsacties. Winkels als Albert Heijn, Kruidvat en Hema bieden regelmatig voordelige dagkaarten en weekendretourtjes aan. Zo scoor je goedkope treinkaartjes!

5 x goedkope treinkaartjes bestellen

1. VakantieVeilingen

Op VakantieVeilingen kun je als bezoeker bieden op mooie aanbiedingen. Dagjes weg, beautybehandelingen, vakanties en ook op treinkaartjes. Een set van twee enkeltjes kost €25,-, ongeacht waar je naartoe reist. De kaartjes zijn niet aan een dag gebonden, je kunt dus rustig de ene op 30 juli gebruiken voor een reis naar Maastricht en het andere kaartje pas maanden later voor een compleet andere bestemming. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2019 (ook tijdens spitsuren) en de treinkaartjes kunnen simpel en snel online worden besteld. VakantieVeilingen biedt op dezelfde wijze ook NS-kaarten aan die alleen in het weekend kunnen worden gebruikt. Deze kosten €20,- voor een set van twee.

2. Spoordeelwinkel

NS verkoopt zelf ook treinkaartjes met korting: via hun Spoordeelwinkel. Op de website wordt een dagje weg gecombineerd met goedkope treinkaartjes. Kies uit tientallen te gekke uitjes en krijg een voordelige combiprijs voor je toegang + treinkaartje. Er zijn thema-arrangement, bijvoorbeeld voor Vaderdag, maar ook stedentrips en bezoekjes aan bekende dierentuinen en attractieparken.

3. Kruidvat

Ze zijn er weer: de Kruidvat treinkaartjes! De drogist biedt een paar keer per jaar goedkope treinkaartjes aan, die vervolgens als warme broodjes over de toonbank vliegen. Dit keer geen dagkaarten, maar enkeltjes. Ze kosten – net als op VakantieVeilingen – €12,50 per stuk, alleen kan je ze bij Kruidvat los kopen op VakantieVeilingen alleen per twee.

4. Actie van de Dag

Actie van de Dag heeft 7 goedkope treinkaartjes deals. Een enkele reis…of liever een retourtje in het weekend? Profiteer van kortingen die oplopen tot 60% en aanbieding voor zowel eerste, als tweede klasse treinkaartjes. De weekend dagretourtjes kosten €18,50 per stuk.

5. Albert Heijn en Hema

Ook Albert Heijn en Hema hebben regelmatig nieuwe NS Dagkaart-acties. Houd de websites in de gaten voor actuele, lopende kortingen.