De Nikon Z5 is een lichte, maar robuust camera die lekker in de hand ligt. Het is een 24.3 megapixel fullframe camera en kan worden gebruiken met een groot aantal compacte fullframe lenzen. Of je nu 4K video’s maakt of fotografeer, met deze camera bereik je een totaal ander niveau van beeldkwaliteit. Alles beelden zijn haarscherp.

Geschikt voor alle situaties

Met de Nikon Z5 kun je perfecte foto’s maken in elke situatie. Het is een zeer breed inzetbare camera met een hybride autofocus modus. De Nikon Z5 bezit over een stil en snel scherpstelsysteem. Het systeem van de camera zorgt ervoor dat jouw foto’s snel soepel en nauwkeurig wordt scherp gesteld. Zo is de camera geschikt voor portretfoto’s, maar ook zeer geschikt om foto’s te maken van je huisdieren door de Animal-detectie AF modus.

Wil je jouw foto’s overzetten naar jouw smartphone? Geen probleem, de Nikon Z5 kan het allemaal. Er is namelijk een Nikon app die je gemakkelijk op jouw mobiel kan downloaden. Met deze app kun je jouw foto’s en filmpjes meteen op jouw mobiel zien, gefriemel met de SD is eindelijk niet meer nodig. Was je al enthousiast? Hou dan je stoel vast want de camera heeft nog veel meer functies. Zo kan je met jouw smartphone de camera van een afstand bedienen en je smartphone ook gebruiken als externe monitor. Zodat je ook van verder weg kan zien wat er op jouw camera gebeurt. Wat wil je nog meer?

De multifunctionele Nikon Z5

Met de Nikon Z5 kun je prachtige composities maken. Zelf wanneer je een foto vanuit een moeilijke hoek wil schieten kan je zien wat er op het display gebeurt. Je kan het display namelijk kantelen. Naast foto’s maken is de camera ook uitermate geschikt om mee te filmen. Met de Nikon Z5 maak je filmpjes in full HD. Een groot pluspunt van het kopen van een Nikon camera is het arsenaal aan lenzen dat Nikon verkoopt. Nikon heeft een mega assortiment van full frame compacte lenzen, die gebruikt kunnen worden op de Nikon Z5. Zo kun je jouw foto’s naar een compleet nieuw niveau tillen omdat de beeldkwaliteit uitstekend is.