Werken, eten, slapen, repeat. Hoe saai het ook klinkt, dat is wel het leventje van de meeste Nederlanders. Zelfs in de weekenden werken we ‘eventjes’ door. Leer te ontspannen en laat je beeldschermen lekker met rust. Ga met je handen werken. Met een borduurpakket bijvoorbeeld!

Beeldscherm-vrije uren

Als we vrij zijn, pakken we de telefoon erbij, zappen we wat op tv en kijken ondertussen op onze tablet of laptop of er een leuke nieuwe app is om te downloaden. Laten we eens wat beeldscherm-vrije uren inlassen. Met een borduurpakket van C.R. Couture heb je alles wat je nodig hebt om te beginnen, dus geen excuusjes meer.

Een borduurpakket bestaat uit een borduurnaald, borduurgarens van onder andere Lana Grossa en Phildar, een borduurstof en een duidelijke beschrijving. Zo hoef je dus niet zelf op zoek naar alle benodigdheden.

Borduurpakket voor kinderen

Ook kinderen zijn tegenwoordig in het bezit van een smartphone en/of een tablet en langzamerhand wordt dat hun tweede hand. Gelukkig heb je ook leuke borduurpakketten voor kinderen, zoals borduurpakketten van Disney. Als officiële dealer van Vervaco mag C.R. Couture deze verkopen. Pas op voor ‘neppe’ Disney pakketten, want die zijn al weer vaak gespot. Het niveau ligt natuurlijk wat lager dan dat van borduurpakketten voor volwassenen, maar voor alles is een eerste keer.

Jouw creatie cadeau doen

Je kan natuurlijk iets voor jezelf maken, zoals een geborduurd tafelkleed of andere accessoires voor in huis. Maar hoe leuk is het om jouw creatie en dus uniek product cadeau te doen aan een dierbare? Denk maar aan een geboortetegel of geboortelap. Op de website van C.R. Couture vindt je honderden verschillende varianten waar je zelf de naam, geboortedatum, gewicht en lengte van de newborn op kan borduren. Een uniek cadeau geven is niet alleen leuk voor jou, maar ook voor de ander.

Liever niet borduren?

We snappen best wel dat ‘borduren’ een wat stoffig imago heeft. Als je dat nog steeds hebt na het te proberen, prima. Gelukkig zijn er nog zoveel andere manieren om je handen uit de mouwen te steken. Wat dacht je van Diamont Painting? Hier werk je met kristalvormige, gekleurde steentjes en maak je door middel van een speciale stylus je eigen schilderij! Of haken, waarmee je de mooiste interieur accessoires maakt. Genoeg technieken, genoeg ideeën en genoeg producten op de website of in de winkel van C.R. Couture. Waar ga jij mee beginnen?