Ben jij op zoek naar een camping in Noord-Holland die alle ingrediënten biedt voor een droomvakantie aan zee? Zoek dan niet verder. Strand49 biedt jou de strandvakantie waar jij naar op zoek bent. Onze camping is namelijk niet alleen ideaal gesitueerd doordat het grenst aan de duinen van Sint Maartenszee, maar bevindt zich ook nog eens op een steenworp afstand van het Noordzeestrand. Daarbij zijn al onze standplaatsen uitgerust met een verwarmde privé badkamer en zorgt de ruime 100 vierkante meter omvang van jouw campingplaats voor alle rust, ruimte en privacy.

Camping in Noord-Holland met vele faciliteiten


Camping Strand49 biedt vele faciliteiten waardoor het je tijdens jouw vakantie aan niets ontbreekt. Zo beschikt onze camping over een kampeerwinkel waarbij je terecht kunt voor gekoelde frisdranken, snacks en basis etenswaren. Bovendien kun je ook voor alcoholische dranken in onze winkel terecht. Daarnaast beschikt onze camping over verschillende speeltuinen, zodat ook de kinderen zich geen minuut hoeven te vervelen. Daarbij komt dat onze kampeerplaatsen autovrij zijn, zodat je echt tot rust kunt komen tijdens jouw vakantie. Bij aankomst kun je na het uitladen de auto makkelijk parkeren op een nabijgelegen parkeerstrook. Kortom, onze camping heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie.

Vakantie in Noord-Holland nabij vele attracties en bezienswaardigheden


Een vakantie aan zee in Noord-Holland is een populaire keuze. Want buiten dat je tijdens je vakantie kunt genieten van het prachtige Noordzeestrand, zijn er in de omgeving leuke dorpjes te vinden die zich perfect lenen om een terrasje te pakken, heerlijk te shoppen of lekker te gaan uit eten. Daarnaast zijn ook het Marinemuseum in Den Helder, Sprookjeswonderland in Enkhuizen en de kaasmarkt in Alkmaar zeker een bezoekje waard. Tijdens jouw vakantie aan de Noord-Hollandse kust hoef je jezelf dus geen moment te vervelen.

Jouw vakantie bij Strand49

Wil jij er zeker van zijn dat je jouw vakantie kan doorbrengen op een top camping in Noord-Holland? Reserveer dan vandaag nog jouw standplaats en weet zeker dat je jouw vakantie doorbrengt op een camping in een mooie omgeving, die is voorzien van luxe faciliteiten en die zich in de buurt bevindt van vele attracties en bezienswaardigheden.