Een interieur is natuurlijk niet af zonder mooie vloer. Het aanbod van vloeren is enorm en best wel moeilijk om een juiste keus te maken. De vloer moet in ieder geval passen bij de woonstijl en voor de bewoner goed voelen. Een klassiek interieur kan helemaal geweldig zijn met een plavuizen vloer. Houten vloeren kunnen eigenlijk in elk interieur worden toegepast. En wat te denken van een linoleumvloer of stoffen vloerbedekking.

Ben je echter op zoek naar een vloer die strak oogt en echt vele voordelen heeft ten opzichte van andere vloerbedekkingen? Denk dan eens aan een gietvloer van Van Hollandse Bodem. De mogelijkheden van zo’n vloer zijn buitengewoon aantrekkelijk. Het zijn simpelweg vloeren om op te leven.

Voordelen van een gietvloer

Zowel bij bedrijven als bij de particulier, is een gietvloer in populariteit gestegen. Door de vele pluspunten zien we deze vloeren steeds meer verschijnen. Hij past in ieder interieur. Het is maar net welke tint en verdere invulling je er aan geeft.

Flexibel en stevig

Een gietvloer is een stevige vloer, die vooral in een gezin met kinderen ideaal is. Een gietvloer zal niet snel beschadigen, ook al valt er regelmatig een zwaar voorwerp op de vloer.

Elke ruimte geschikt voor een gietvloer

Een gietvloer oogt strak en is fantastisch in de woonkamer. Omdat deze vloeren vrij neutraal zijn, kan elke inrichting de juiste uitstraling krijgen. De badkamer is ook een prima plek om een gietvloer aan te brengen. Waterdicht en verkrijgbaar in elke kleur. Zelfs in de keuken en de kinderkamer kan een gietvloer worden toegepast.

Wanneer je een gietvloer overweegt kan de combinatie met vloerverwarming misschien een goede optie zijn.

Onverslijtbaar en kleurvast

Gietvloeren gaan zonder dat er slijtage wordt gezien, wel 20 jaar mee. Uv-licht heeft geen invloed op de kleur van de vloer. Deze blijft onveranderd. Een duurzame vloer, die mooi blijft en waar je na 15 jaar nog steeds plezier van hebt.

Gemakkelijk onderhoud

Voor een gietvloer heb je geen dure en ingewikkelde schoonmaakmiddelen nodig. Een wekelijkse dweilbeurt met een zachte zeep is al voldoende om de vloer te laten glanzen.

Ongedierte krijgt geen kans

Een gietvloer is ideaal met huisdieren. Geen last van vlooien en luizen die zich in kieren kunnen nestelen.

Relatief goedkoop

Omdat deze vloer duurzaam is en minimaal 20 jaar meegaat is deze relatief goedkoop. Een gietvloer is kostbaar in aanschaf, maar verdient zich terug doordat deze lang meegaat.

De gietvloer expert

Een gietvloer is echt niet meer per se een keuze voor een industrieel interieur. Eén van de beste gietvloer-specialisten is het bedrijf “van Hollandse bodem”. Zij zien sinds jaar en dag allerlei interieurstijlen terugkomen met de gietvloer als basis. Al 20 jaar werkt dit bedrijf met gietvloeren en weet dus alle do’s en don’ts van deze vloeren. Materialen, samenstelling van kleuren, ondergronden en de werking van een gietvloer is voor deze gietvloer-specialist dagelijks werk. Met de vele jaren aan ervaring zal altijd het juiste, eerlijke advies worden gegeven.